“Het is wat het is.“

Je kan niet genoeg inspiratie krijgen. Zeker als je dit Inspiratiemuseum bent geweest. Dit museum kan een belangrijke rol vervullen in je leven. Zo kan je je eigen levenswijsheid komen brengen of nieuwe inspiratie komen halen. Altijd met een verhaal. Een museum vol met lijfspreuken. Geen tegeltje aan de wand, maar lijfspreuken met een verhaal. Immers een lijfspreuk geeft richting aan je leven en brengt je verder. En die verhalen hoor en zie je in het Inspiratiemuseum. Zo zit er meer in het Inspiratiemuseum dan er aan de muur hangt. Gewoon omdat het leuk is en je aanzet om nieuwe gedachtes te ontwikkelen. Een bezoek aan het museum kost € 4,- per persoon. Gebruik de button boven aan deze pagina om te reserveren!

Verhalen wandeling

Elk landschap en elke omgeving heeft zijn kenmerkende verhalen. De boer, de kasteelheer, de pater en de molenaar. Met een wandeling door het beekdal van de rivier de Aa vertel ik verhalen die zich in het gebied hebben afgespeeld. Allemaal unieke verhalen. Niet alleen waar gebeurt, maar ook verhalen die een enorme impact hebben gehad op de Nederlandse samenleving. Een vertelwandeling is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Een vertelwandeling duurt ongeveer een 1½ uur. Alle dagen in de week en alle tijden overdag zijn mogelijk. De kosten voor deze wandeling bepaald u zelf achteraf. Vond u er niets aan, dan betaalt u niets. Vond u het de moeite waard dan is het bedrag naar uw keuze. Maak gebruik van de reserveer ‘button’ en dan maken we een afspraak.

Huiskamervertelling

Op afspraak kom ik graag bij je thuis om een verhaal te vertellen. Een verhaal over verwondering en afhankelijk van het thema van de bijeenkomst op maat toegespitst. Een sprookje, een mythe of sage, waargebeurd of verzonnen, spannend of romantisch. Deze verhalen vertel ik bij een gezellig kopje thee, een verjaardag of een kampvuur. En ook bij zakelijke gelegenheden kan ik u interessante verhalen vertellen. Een vertelling duurt circa 3 kwartier en de kosten voor deze vertelling bedraagt € 50,-. Exclusief reiskosten. Maak gebruik van de reserveer ‘button’ en dan maken we een afspraak.

Museum op locatie

Met een actieradius van circa 25 kilometer rond Heeswijk-Dinther kunt u het museum ook op uw eigen evenement laten komen. Je kan het museum reserveren via   info@inspiratiemuseum.nl en vraag gerust naar de mogelijkheden en prijzen.