Wat leuk dat we samen iets gaan ondernemen! Het luisteren naar leuke verhalen kan met mij op verschillende manieren.

Bezoek het Inspiratiemuseum
Natuurlijk kan je gezellig naar het Inspiratiemuseum komen! Daar vertel ik wat het museum precies inhoud. En tijdens je bezoek vertel ik je ook een leuk verhaal. Een rondleiding duurt ongeveer een uur en kost € 5,- per persoon. Wil je tijdens het bezoek een kopje koffie met iets lekkers? Heb je andere speciale wensen? Geef het dan even aan in het formulier.

Verhalenwandeling
Wil je lekker actief aan de wandel? Dan neem ik je mee naar het Aa-dal richting Dinther. Een verhalenwandeling duurt ongeveer een 1½ uur. Het bedrag voor een verhalenwandeling mag je helemaal zelf bepalen.

Huiskamervertelling
Op afspraak kom ik gewoon een paar mooie verhalen bij je thuis vertellen. Leuk om iedereen te verrassen met iets speciaals. Een vertelling duurt circa 3 kwartier en de kosten voor deze vertelling bedraagt € 75,-.

Moment van Inspiratie
Dit is heel bijzonder. Jij krijgt drie kwartier van mijn tijd om over jouw onderwerp van gedachte te wisselen. Jij bepaalt de agenda en samen gaan we op zoek naar inspiratie. Ook hier mag je zelf bepalen wat het je waard is.

Via onderstaand formulier kan je zelf de keuze maken voor een leuk verhalen event. Tot gauw!

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn vereist


Reserveringsoverzicht