“Tel wat je hebt,
niet wat je mist”

Het Inspiratiemuseum is gevestigd op de Zandkant 7b in Heeswijk. Het is altijd open op afspraak. Je bezoek kun je het beste plannen door een mail te sturen naar info@inspiratiemuseum.nl. Voor een last-minute kan je mij het beste even bellen op 06-53941367. Neem gerust contact met mij op. Tot gauw!

Bezoek

Het Inspiratiemuseum is gevestigd op de Zandkant 7b in Heeswijk. Het is altijd open op afspraak. ‘Plan je bezoek’ of door een mail te sturen naar info@inspiratiemuseum.nl. Voor een last-minute kan je mij het beste even bellen op 06-53941367. Neem gerust contact met mij op. Tot gauw!

Er is veel te beleven buiten Den Bosch! Kijk maar eens in het prachtige Aa-Land

Bezoek

Terwijl u het Aa-Land verkent per fiets, te voet of in de auto, kunt u genieten van diverse streekproducten. Er is een gevarieerd aanbod aan horeca en ook voor uw overnachtingsadres zijn in het Aa-Land vele mogelijkheden. En of u nou wilt blijven eten, slapen in een hotel of in een ‘bed and breakfast’. U kunt wilde bloemen of fruit plukken, boerderijdieren bekijken, iets drinken op een boerderijterras of een echt ambachtelijk boeren-ijsje eten. Het kan allemaal in Aa-Land. De Aa-Landers nemen u op geheel eigen wijze mee in hun verhalen en activiteiten.

Berne Abdijbier 
IJsboerderij Op de nieuwe kampen
Boerderijterras Het Venster
Slothoeve Vijver
Meierijsche Museumboerderij
Stadsboerderij Eyghentijds
Bloemenpluktuin Op het Erf
De Kilsdonkse Molen
Moes & Tuin
Dier & Tuin weide
Winery & Herbs
Meesters van de Halm
Landwinkel Valenkamp
Alpacafarm Vorstenbosch
Vinkelse Molen

& Slapen

Bed & Breakfast De Kippenburgh
Bed & Breakfast Weibos
Bed & Breakfast Raadhuis Dinther
Camping Winery and Herbs
Hotel-Restaurant De Leygraaf