“Men gaat op reis om thuis te komen …”

Huiskamervertellingen
Verhalen. Iedereen kent verhalen. Van vroeger toen je klein was. En van gisteren uit de krant. Verhalen haal je uit boeken, uit films of van TV. Maar meestal wordt een verhaal je verteld. Door je ouders, je grootouders, je kinderen of andere familie. Door je vrienden, je buren, je leraar of zomaar iemand in het café. Thuis, bij een feest, over de heg … Je kunt ook een verhaal laten vertellen door een verteller. Een verhaal over verwondering en afhankelijk van het thema van de bijeenkomst op maat toegespitst. Een sprookje, een mythe of sage, waargebeurd of verzonnen, spannend of romantisch.

Gewoon in de intimiteit van je eigen huiskamer. Naar echt een verhaal luisteren. Hoe bijzonder is dat. Het kan op elk denkbare locatie: op school, in een tuin, een tent of op een podium. En bij elke gelegenheid: een les, een feest, een viering of een afscheid. En ook bij zakelijke gelegenheden kan ik u interessante verhalen vertellen. Op het gewenste tijdstip kom ik bij u langs om dat voor je te doen. Dit alles in afstemming.

Op afspraak kom ik graag bij je thuis om een verhaal te vertellen. Een vertelling duurt circa 3 kwartier en de kosten voor deze vertelling bedraagt € 75,-. Exclusief reiskosten. Maak gebruik van de reserveer ‘button’ en dan maken we een afspraak.