“Verhalen heb je nodig
om te kunnen reizen”

Als je het leven voorstelt als een reis… waarom ben je dan hier? Hier op deze aarde. En wat kom je hier doen op deze aarde en waar ga je en wil je naar toe? Wat wil je meemaken, ervaren en leren? Allemaal vragen die in ieder geval mij hebben geholpen om mijn pad te vinden. Een pad vol verhalen. Waarom? Om mijn inzichten te delen, te verwonderen en de fantasie de vrije loop te laten. Die verhalen wil ik graag met je delen. Vanaf het podium vertel ik mijn verhalen. Sprookjes, waargebeurde verhalen of streekverhalen. 

Verhalen wandeling

Elk landschap en elke omgeving heeft zijn kenmerkende verhalen. De boer, de kasteelheer, de pater en de molenaar. Met een wandeling door het beekdal van de rivier de Aa vertel ik verhalen die zich in het gebied hebben afgespeeld. Allemaal unieke verhalen. Niet alleen waar gebeurt, maar ook verhalen die een enorme impact hebben gehad op de Nederlandse samenleving. Een vertelwandeling is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Een vertelwandeling duurt ongeveer een 1½ uur. Alle dagen in de week en alle tijden overdag zijn mogelijk. De kosten voor deze wandeling bepaald u zelf achteraf. Vond u er niets aan, dan betaalt u niets. Vond u het de moeite waard dan is het bedrag naar uw keuze. Maak gebruik van de reserveer ‘button’ en maken we een afspraak.

Het inspiratiemuseum komt naar je toe

Verhalen op maat rond het Inspiratiemuseum of op locatie. Met een actieradius van circa 25 kilometer rond Heeswijk-Dinther kun je het museum ook op je eigen evenement laten komen. Je kan het museum reserveren via  info@inspiratiemuseum.nl en vraag gerust naar alle mogelijkheden en prijzen.

Het Inspiratiemuseum is gevestigd op de Zandkant 7b in Heeswijk. Het is altijd open op afspraak. ‘Plan je bezoek’ of door een mail te sturen naar info@inspiratiemuseum.nl. Voor een last-minute kan je mij het beste even bellen op 06-53941367. Neem gerust contact met mij op. Tot gauw!